07 heinäkuuta 2015

Korfun matkalta & kuulumisia

Mun pitää nyt heti pyytää anteeks hiljaisuudesta ja etten ilmottanu mitään pienestä blogitauosta. Nyt oon päässy muuttamaan reilu viikko sitten Helsinkiin ja muuton jälkeen lähettiinki heti Kreikkaan matkalle. Oon ollu tosi laiska avaamaan tietokonetta kun on riittäny nyt viimeset pari kolme viikkoa aika paljon tekemistä. Tekemiset vielä jatkuu koska tavaroiden purkaminen ja Ikeassa käynti on vielä edessä... :)

Mulla on motivaatio vähän hukassa tähän bloggaamiseen tällä hetkellä, mutta toivon että se tulis nopeesti takasin. Mua stressaa syksy aika paljon ja kämppä on ihan kaaoksessa mun muuttotavaroista joten niillä on varmasti vaikutusta asiaan. Yritän ja haluaisinki postailla vähän useammin nyt mutta viimeaikoina se on tuntunu tosi hankalalta.

Kuitenkin, aattelin nyt jakaa vähän kuvia meiän matkalta jolta palattiin toissapäivänä! Oltiin varattu jo ajat sitten matka Korfuun koska niinku aina, Suomen kesät ei oo kovin lämpimiä ja aurinkoisia. Lennot + hotelli viikoksi tuli maksamaan vaan reilu 300€ joten aika halvalla tarjoushaukka (minä) löysi matkan meille!

IMG_3492 IMG_3516 IMG_3529
Löydettiin keskustan läheltä ihana lounge tyyppinen istuskelupaikka ja vietettiinki muutamat illat tuolla. Baarikatua ei ollu ollenkaan Korfun keskustassa joten tanssimaan ei päästy mutta onneks huomenna pääsee ku on kaverin 18-vuotis pippalot :)!
IMG_3519
Seafood pastoja tuli syötyä aika paljon koska niitä oli melkeen joka paikassa tarjolla. Löydettiin katu jossa oli muutama ihana italialainen ravintola ja syötiin siellä pastaa muutamaan otteeseen.
IMG_3545 IMG_3553
Sushillaki oli pakko käydä loman aikana kahesti :D Se on vaan parasta!
IMG_3561 IMG_3559
Toi mies pilaa mun kuvan :(

27 kommenttia:

 1. Tosi ihania kuvia ja kaunis sinä! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia! Matkakuume kasvaa! Ja sä vaan oot niin kaunis! 8)

  VastaaPoista
 3. mistä noin halvalla löysit matkan? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ettimällä halvimmat lennot > norwegianilla oli alennukset talvella joten sieltä lento ja hotels.com: ista ok kolmen tähden hotelli edullisesti :)

   Poista
 4. Tuleeks sun poikaystävää koskaan näkemään täällä blogissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tulee varmasti jossaki vaiheessa :)!

   Poista
 5. Pakko kysyä että tuliko teille siellä Kreikassa mitään ongelmia maan taloustilanteen takia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei tullu! kortillaki pysty tarvittaessa maksamaan useissa paikoissa ja automaatista nostaa rahaa jos tartti :)

   Poista
 6. ootko biseksuaali? sanoit joskus tääl nii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eei emmä enää... :D no oon ekai se nii helposti muutu :)

   Poista
 7. kyllästyitkö sivusiilin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kyllästyin mä jossaki vaiheessa :)

   Poista
 8. Miks et enää tee videoit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kesällä mulla on ollu tekemistä niin paljon, muuttoa ja reissaamista. ei toki pelkästään siitä johdu vaan ei oo motivaatiot ihan taivaissa ollu mutta toivon että jaksaisin ja ehtisin tällä viikolla kuvaamaan vihdoin :)

   Poista
 9. Seurasitko mff lauraa? Tiiätkö mitä sille kävi? :'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. seurasin joo ja en tiiä mitä kävi ja vaikka tietäisin ni emmä sitä syytä kertois koska ei se meille kuulu... tosi surullista vaikka vaan seurailin blogia ja muuta sosiaalista mediaa :(

   Poista
 10. Voitko tehä taas videoo sun videot on parhaita❤️

  VastaaPoista
 11. Et kyllä kovin usein postaile enää.. Harmi :(

  VastaaPoista
 12. Kutsuksä itseäs vielä bloggaajaksi? Melkein kuukausi väliä. Sun pitäis kunnioittaa lukijoitas enemmän, ne sulle niitä tuloja tuo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Tyhjiä lupauksia, tyyliin "teen videon tästä ja tästä aiheesta jossain vaiheessa." Joo, "jossain vaiheessa", mutta jos asiasta on puhuttu monta kuukautta sitten, en enää odota mitään tapahtuvan. On ihan ymmärrettävää kyllä, että sulla on kiireitä tällä hetkellä, mutta olis kiva, jos laittaisit edes jotain (vaikka kännykkäkuvia tjt., tai edes vaikka pientä päivitystä muutosta). Usko tai älä, mua ainakin kiinnostaa edes lyhytmuotoinen postaus edes niistä kuulumisista. :)

   Poista
 13. Samaa mieltä👆 Ehkä kannattais lopettaa vaa

  VastaaPoista
 14. Miks pidät näin pitkii taukoi tuntuu että et tee näit kunnol et oo tehny videoitakaa tai laitellu mitää kunnol :(

  VastaaPoista
 15. Olet ihan huippu tyttö :) Kerroit jossain postauksessa jostain postauksesta johon keräät vielä rohkeutta että julkaiset sen, milloin se on tulossa vai onko tulossa ollenkaan? :) toinen asia on kun olen ja tiedän että moni muukin huomannut kuinka sun hiukset on nykyyän aivan älyttömän ihanat ja pitkät, saisko niistä vaikka jotain videopostasta missä kerrtot miten sä oot saanu niistä noin kamalan pitkäy. Itse ainakin henk.kohtasesti rakastan sun hiuksia ainakin kuvien perusteella :) hyvää loppu kesää sulle ihana elina<3

  VastaaPoista
 16. Olis niin kiva joskus nähä sitä sun poikaystävää täällä blogin puolella. Se on varmasti osa sun elämää nykyään ni oishan se toki kiva nähä sun postauksissa :)

  VastaaPoista